CT Scan en ECG

Vandaag ben ik weer naar het AMC geweest voor een CT Scan en een ECG (hartfilmpje). Daarna heb ik met de Trial Coordinator gesproken. Mijn leukocyten zijn verder gestegen naar 441E9/l en mijn HB (Hemoglobine) is licht gedaald naar 7.0mmol/l. Mijn LDH (lever functies) zijn weer de goede kant op gezakt en bijna binnen de normale grenzen.

Het wachten is op de lab uitslagen uit Duitsland waarnaar ik in één van de studie takken wordt geloot. rond 10 juli hoop ik daadwerkelijk met de medicatie te kunnen beginnen. Gezien de grote van mijn lympheklieren en het hoge aantal leukocyten wordt ik waarschijnlijk ingedeeld in een verhoogde risicofactor voor Tumorlysis wat inhoudt dat de medicatie in een aantal dagen langzaam wordt opgebouwd en dat ik misschien een nachtje moet blijven.


3 reacties op ‘CT Scan en ECG

 1. Hi Ron, goed dat je aan het onderzoek meedoet. Mijn hemel; 29 buisjes! Kon het niet een paar minder? Sterkte. Groetjes, IJlie

  Like

  1. Hallo IJlie,

   Leuk dat je me volgt, ik hoop dat het met jou ook nog allemaal goed gaat.
   Uit een van de bloedonderzoeken kwam gisteren naar voren dat ik hepatitis-E heb (of: heb gehad, dat is me nog niet helemaal duidelijk).
   Ik heb wat navraag gedaan en gegoogled en hepatitis-E blijkt niet heftig en niet zo bijzonder te zijn (normaal is het naar 1 tot 4 weken over en 25% van de bloeddonoren blijkt antistoffen voor hepatitis-E te hebben) maar ik weet nog niet wat voor een impact dit op de medisch studie heeft. Ik hoop in mijn volgende blog hier iets concreter te kunnen zijn.

   Groetjes,
   Ronald

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.