HOVON 140 in het ASZ

Uit de studie onderzoeken (bloed, CT-Scan en ECG) die ik de afgelopen weken heb gehad blijkt dat ik nog steeds voldoe aan de inclusion criteria van de HOVON 140 studie. Ik had dus ook eigenlijk verwacht gisteren een planning te krijgen om in één van de vier takken te worden ingeloot en wanneer de bahandeling wordt gestart.
Nu blijkt dat het Academisch Medisch Centrum (AMC) in Amsterdam de afgelopen weken zoveel aanvragen voor HOVON 140 studie heeft gehad dat ze een patiënt met Acute Lymfatische Leukemie (ALL) naar Deventer moesten sturen. Het gevolg is dat ze mij naar het Albert Schweitzer ziekenhuis (ASZ) hebben overgezet om met de behandeling te starten.

sadJe begrijpt dat ik hier flink van baal. Ik ben helemaal niet bekent met het ASZ. Daarbij komt dat ik voor het ASZ meerdere treinen en bussen moet hebben met een totale reisduur van bijna anderhalf terwijl ik voor het Groene Hart Ziekenhuis GHZ op fietsafstand zit en het AMC in een half uur met één trein is te bereiken. Omdat ik dit dus niet bepaald zie zitten ben ik weer aan het overwegen om maar weer te wachten tot de HOVON 140 studie in het GHZ opengaat. Vandaag verscheidene keren met GHZ, AMC en ASZ gesproken en morgen een afspraak in het GHZ gemaakt om een betere kijk te krijgen op wanneer zij verwachten te beginnen (begin september?) en hoe hard deze planning is.


5 reacties op ‘HOVON 140 in het ASZ

  1. Wat een tegenvaller weer, ook wij staan klaar voor jullie hoor Ron & José
    Hopelijk morgen positief nieuws van het GHZ.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.