Fijne kerst en een voorspoedig nieuwjaar

KerstboomAfgelopen week waren mijn leukocyten nog steeds niet genoeg om te mogen starten met de vijfde kuur. Woensdag 27 december, is nu de dag dat ik ingeplant sta. Die ochtend heb ik controle bij de hematoloog en als mijn leukocyten dan voldoende zijn (waar ik eigenlijk nu wel vanuit ga), dan ga ik in de middag beginnen.

Het liefst zou ik de chemokuren zo snel mogelijke achter de rug willen hebben, want met het einde van het jaar eindigt mijn contract met Hewlett-Packard (na 31 dienstjaren) toch echt definitief. Het goede nieuws is dat ik ben aangenomen voor een leer-werktraject bij Bee-Ideas dat 2 januari van start gaat. Met een groep van elf man, gaan we daar aan een project werken met allemaal huidige ICT technologieën om het sociaal rendement (social return) van bedrijven in Nederland in kaart te brengen. Ik heb er erg veel zin in. Ook al zal het, met de twee chemokuren die nog in het verschiet liggen, wel een uitdaging worden. Je begrijpt dat ik o.a. daarom het liefst alle chemokuren zo snel mogelijk achter de rug zou willen hebben.

Maar goed, ondanks dat ik wat minder energie heb, zal ik mij de komende kerstdagen in ieder geval zeker goed voelen om van alle (lekkere) dingen te kunnen genieten.

Ik wens jullie een fijne kerst en een voorspoedig nieuwjaar!


5 reacties op ‘Fijne kerst en een voorspoedig nieuwjaar

 1. Gefeliciteerd met het vooruitzicht, om aan iets nieuws te kunnen gaan beginnen qua werk!!
  Hopelijk voor je de nieuwe kuur as woensdag!
  Hele fijne dagen en dat het een goed 2018 mag worden voor jullie!!
  Liefs van ons beide, ome Jan en tante Aja.

  Geliked door 1 persoon

 2. Lastig hoor, dat uitstel steeds.Maar er zijn anderzijds bijzondere vooruitzichten! Niet alleen Bee-Ideas, maar ook de pakjes onder de kerstboom. Die zullen nu wel uitgepakt zijn. Maar toch nog een fijne kerst verder en een interessant nieuwjaar!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.