Blog

Op deze pagina houd ik sinds dat deze website heb opgezet (16 January 2017) een blog bij.

Ik probeer mijn identiteit niet direct openbaar te maken ook al verwacht ik dat mijn naasten aan de content van de informatie een link kunnen leggen naar mijn identiteit. De rede dat ik mijn identiteit niet direct openbaar wil maken is omdat ik nog wil solliciteren en wil voorkomen dat ik al opzij gelegd wordt voor dat ik eerlijke kans gehad. Tijdens een eventuele sollicitatie gesprek ben ik zeker van plan om eerlijk te zijn in mijn situatie en misschien deze website zelfs te gebruiken om mijn achtergrond te verduidelijken. Hierin is het is belangrijk voor een werkgever om te weten dat er zelfs voordelen zijn om iemand aan te nemen die (chronisch) ziek is.

Dus laat a.u.b. je (volledige) naam en mijn naam en andere hints die direct naar mijn identiteit verwijzen achterwegen in een eventuele reactie op een blog.


Solliciteren (Update 19 maart 2017)

Nadat ik weer goed nieuws had en voor de tweede maal onverwachts gezakt ben met mijn leukocyten heb ik besloten om de onzekerheid omtrent de ophanden zijnde behandeling naast me neer te leggen en mij volledig op het vinden van een nieuwe baan te storten. Ook heb ik besloten om van mijn eerdere beslissing over mijn anonimiteit in deze blog af te zien. Dit betekend dat ik eerdaags mij LinkedIn profiel ga aanpassen en vanaf het begin volledig open wil zijn in mijn medische situatie bij het solliciteren naar een nieuwe baan. Ik begrijp dat er hier een risico is dat ik al opzij gelegd wordt voor dat ik de mogelijk heb om mij persoonlijk te presenteren. Aan andere kant, heb ik al ervaren dat er bedrijven zijn die een mogelijke match met mijn kwaliteiten zien en het overzicht hebben van de wettelijke regelingen en hoe er een financieel voordeel uit deze situatie te behalen valt.

Je kunt mij persoonlijk benaderen door gebruik te maken van het contact formulier.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.